martes, 3 de marzo de 2009

PORT DE CATARROJA


Amb un poc de retard penge el comentari de l'excursió de fa un parell de setmanes. El sopar que ens van oferir Saba i Loles va impedir que part dels companys isquera amb bici el dissabte, així que triarem una ruta curta.

Prop de València no tenim moltes opcions: El Saler, Calicanto... però esta vegada hem volgut variar un poc, i ens hem donat una volta per l'altre costat de l'albufera. El passeig pel port de Catarroja ha resultat prou sorprenent, ja que ens oferix un nou punt de vista d'este ecosistema, recorrent camins entre camps d'arròs.


A costa de fer alguns quilòmetres per asfalt (Benetússer, Catarroja...) podem després disfrutar d'un bon tram de camins tranquils, rodejats d'ànecs, agrons, aigua i canyissos. La volta a València estava un poc condicionada, perquè havíem quedat per a esmorzar en el local social, així que decidirem entrar per la zona del Pont de l'Azud d'Or. La grata sorpresa va anar que no vam haver de tocar la pista de Silla, sinó que un tram ben preparat de la Via Augusta ens portà des del port de Catarroja fins a la mateixa zona de la Ciutat de les Arts.

Una ruta molt recomanable i que segur que millorarà amb les obres de millora de la desembocadura del Poio (barranc de Chiva).

El president.

1 comentario:

José M. Sabariego dijo...

Por cierto este día quedamos a almorzar en el local social. Bar Moncayo. Queda pendiente y desde aquí lo pretendo, un anális gastronómico de nuestros proovedores alimentarios. Digo análisis porque por ahora no cabe crítica en mi corazón.