martes, 14 de junio de 2011

110605 Alcásser-Silla-Castellar

Este cap de setmana, per a seguir amb la mala ratxa, hem tingut també problemes per a planificar una etapa decent. El dissabte no va poder ser, i el diumenge vam haver de buscar un buit per a fer una escapada i estar de volta a temps per al menjar organitzada per Fer.


El Lupas, afligit encara dels seus dolors, es va quedar finalment a casa, i la resta de membres del biciclub optem per canviar els plans previstos. Inicialment havíem planejat fer una volta per Calicanto, per a esmorzar a Casa Domingo, però decidim que era l'època ideal per a fer una volta per l'Albufera: bon temps però sense massa calor, i els camps negats encara d'aigua.


I ràpidament Saba va proposar una nova ruta que ens portaria pel carril bici fins a Alcásser, i des d'allí cap a Silla. Aprofitarem per a fer-nos algunes fotos en el Club de Vela Llatina, alhora que tiràvem una ullada al Club de Tenis EL Saladar. L'Albufera, com sempre, molt bonica, però els mosquits comencen a molestar per esta època.


Era hora d'anar pensant en l'esmorzar, i Saba ens va portar (con molt encert, com es va poder saber después) cap a Castellar. El bar on preteníem esmorzar estava tancat (¡¿crisis?!) però ens toparem amb un atractiu local que ràpidament va cridar l'atenció del nostre amic Saba: un cartell anunciava bocates de carn de cavall, i algunes bicis en la porta certificaven que allí s'esmorzava bé. I no ens equivocàvem: degustarem uns magnífics entrepans de carn amb creïlles, amb les obligades olives i cacaus, en un ambient relaxat (la mitja d'edat dels presents seria d'uns 60 anys, comptant-nos a nosotros).


Esperem la incisiva crítica gastronòmica del nostre especialista, per a este Centre Cultural Castellar-Oliveral. Satisfets per la ruta i l'esmorzar, dirigirem el nostre pedalejar de volta a casa, separant-nos en La Font d'en Corts, curiosamene molt prop d'on un parell d'hores després disfrutaríem d'un menjar amb els amics.


Vos invitem a veure les fotos en el nostre àlbum online.

Fernández

No hay comentarios: