viernes, 18 de mayo de 2012

120512 EL PALMAR

Ací el President de la Fundació BVA, amb el seu flamant receptor de ràdio sense USB, ni Wi-Fi ni res de res

El passat dissabte, amb l'absència de Saba per incompatibilitat laboral, varem decidir fer la ruta fins al Monestir. Avin? s'unia al grup a última hora. El Lupes va tindre una nit de divendres animada, així que es va presentar amb poques ganes de muntanya; ens va suggerir que canviàrem la ruta per una altra un poc més plana.
Així les coses, ens encaminem cap al Saler. No obstant això, per a fer quelcom diferent d'allò més habitual, fixarem el nostre destí en El Palmar. El matí es presentava caloros, però l'airet de la plaja ens va permetre rodar sense sufocarnos.
El resultat va ser una volta molt agradable, disfrutant dels arrossars ara enfangats i de algunes guapes banyistes que ja busquen el sol mediterrani.
Quant a l'esmorzar, varem buscar un local en El Palmar. La idea inicial era anar al Restaurant Graner -per referències en internet- però no trobarem taules en el carrer i decidirem assentar-nos davant, en el Restaurant Mateu. Més avant vos comentaré els detalls d'este local: El Palmar està ple de restaurants magnífics per a menjar, però serà interessant compartir quins llocs són els bons per als esmorzars ciclistas...
Vam fer la tornada pel mateix lloc, per a continuar disfrutant de la tranquil·litat i el paisatge d'El Saler. Una eixida tranquil·la per a disfrutar de la primavera, de la bici i de la companyia dels amics. Com sempre, hem pujat algunes fotos al nostre àlbum online. El track ho trobareu en bikemap.net


Ruta en bici 1583463 - powered by Bikemap 

No hay comentarios: